Skip to Content

Able Noise + Tara Clerkin Trio

Na een reeks prachtige shows op andere locaties, eindelijk weer twee concerten op het kleine maar fijne eigen podium! Beide bands stonden het afgelopen jaar o.a. op Rewire festival, voor een véél groter publiek, maar pakken je nu bij de strot in de intieme setting van De Perifeer.

Tara Clerkin Trio

De Britse band Tara Clerkin Trio uit Bristol gebruikt geloopte en gelaagde klarinet, zang, synth en percussie om afwisselend grootse, rokerige of gelukzalige sferen op te roepen. Refererend aan jazz, dub en triphop, is hun muziek experimenteel zonder ontoegankelijk te worden, en neemt je moeiteloos mee in hun fascinerende geluidswereld.

Able Noise

Alex en George’s experimentele baritongitaar- en drumduo Able Noise komt uit Den Haag en Athene. Door het gebruik van stemmen, tapes en alternatieve manieren om hun instrumenten te bespelen, creëren ze een minimale en visuele muzikale performance. In liveconcerten wordt hun muziek vooral gevormd door de lichamelijkheid van hun spel, de akoestische en esthetische eigenschappen van de ruimte en de dynamiek tussen henzelf en het publiek.

Datum: 28 november 2021
Deur open: 19:30 uur
Tijd: 15:00
Entree: €11 voorverkoop, €15 aan de deur (bestel tickets)
Locatie: De Perifeer
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda