Skip to Content

Contact

Heb je een vraag en wil je graag contact met iemand uit het Havenkwartier? Lees dan eerst even de veel gestelde vragen door.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het Havenkwartier?
Voor het gebied geen! Het Havenkwartier is altijd open, dus je kunt zelf bepalen wanneer je komt. Kom je voor een specifieke locatie in het gebied, kijk voor contactgegevens op de kaart of in het alfabetische overzicht.

Wil je op expeditie in het Havenkwartier?
Kijk bij Expeditie voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden bij het Expeditieloket:
p/a Kunstenlab
0570 – 611 848
expeditie@havenkwartierdeventer.com

Ruimte huren?
Er zijn volop mogelijkheden in het Havenkwartier. Komponent, Loods570 en KoffieDok hebben bijvoorbeeld werkplekken. Ben je student en op zoek naar een kamer, neem dan contact op met DUWO om te kijken of er plek is in ‘t Kwartier. Zoek je een ruimte om te vergaderen, kijk dan bij Zelf iets organiseren voor de mogelijkheden.

Wil je komen wonen in het Havenkwartier?
In het Havenkwartier is inmiddels volop gebouwd. Er zijn nog een paar plekken vrij waar nog woningen en appartementen, zoals een woontoren, ontwikkeld gaan worden. Ook komen er appartementen in industriële gebouwen aan de kade. Wil je wat meer weten over de mogelijkheden? Hou dan deventerverkoopt.nl in de gaten. Voor algemene vragen over de ontwikkelingen kun je contact opnemen met Doeke Brouwers (d.brouwers@deventer.nl) (projectmanager) of Harriët Euving (projectassistent) van de gemeente Deventer via  hl.euving@deventer.nl

Nieuwe bewoner of ondernemer?
Ben je nieuw komen wonen in het Havenkwartier? Of zit je met je bedrijf in het gebied? Er is een heuse buurtvereniging waarvan je lid kunt worden. Vraag verder aan je buren of ze je kunnen toevoegen in de buurtapp. Zo mis je niks! En meld je vooral aan voor de nieuwsbrief van het Havenkwartier (zie onderaan de pagina).

Wil je publiciteit voor je evenement of heb een nieuwtje voor de website en nieuwsbrief?
Kijk bij Uploads voor mogelijkheden. Daar vind je ook informatie over hoe je met je bedrijf in het overzicht van locaties kan komen te staan.

Ben je student of onderzoeker en je hebt een specifieke vraag over het Havenkwartier?
Stuur een zo goed mogelijk omschreven vraag naar info@havenkwartierdeventer.com zodat wij jou beter kunnen helpen.

Ben je iets verloren?
Ben je een iets kwijtgeraakt na een bezoek in het Havenkwartier? Neem dan contact op met de organisator van het evenement of de locatie-eigenaar.

Locaties

Kijk voor contactgegevens van specifieke locaties op de kaart of in het alfabetische overzicht.

Je kan natuurlijk ook locaties zoeken via de zoekfunctie.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer, lopend vanaf NS-station Deventer: Te voet (10-15 minuten): Neem uitgang centrumzijde en ga linksaf. Loop rechtdoor langs de Leeuwenbrug (hoog kantoorpand) en volg de gracht na de kruising op het Churchillplein tot volgende kruising. Bij de stoplichten rechtsaf de Mr. H.F. de Boerlaan op. Doorlopen tot het tweede stoplicht. Het Havenkwartier ligt aan de linkerkant en loopt door tot aan het eind van de Mr. H.F. de Boerlaan. Er rijdt ook een bus vanaf het NS-station (Buslijn 56, richting Borculo en Buslijn 81, richting Zutphen). Die stopt voor het Havenkwartier.

Met de auto: Vanuit de richtingen Amersfoort, Arnhem, Zwolle, Almelo en Hengelo: Vanaf A1: Neem afslag Deventer Centrum, en volg richting Centrum, rechtdoor. De weg maakt een zigzag over een sluis (Deensestraat). Na het verkeerslicht naar rechts om te parkeren in het Havenkwartier.

Algemene contactgegevens

Havenkwartier Deventer (p/a Kunstenlab)
Havenplein 20
7411 ME Deventer
info@havenkwartierdeventer.com
0570 – 611 848 (maandag t/m vrijdag)