Skip to Content

Eten, drinken, slapen

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te eten, drinken en/of slapen? Dan kom je in het Havenkwartier zeker aan je trekken. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende locaties, die ieder op een eigen wijze bijdragen aan het Havenkwartier-gevoel. Kom het beleven!

Lucy Glxy

Slapen in een B&B met een adembenemend uitzicht over de Haven en rivier de IJssel? Dat kan in de Lucy Glxy. Meer informatie over Lucy in the Sky: inhethuisvan.nl/huizen/lucy-the-sky/

Het Waterhuis

Wil je eens beleven hoe het is om op het water te wonen met uitzicht over de Haven? Dat kan in Het Waterhuis, de drijvende woning die in de 1e Havenarm ligt aan de kant van de Industrieweg. Op de begane grond is een appartement voor 2-4 personen beschikbaar met terras. Wil je meer weten, kijk dan op www.waterhuisdeventer.nl.

B&B Andesluis

Vanaf 1 april 2021 heeft het Havenkwartier er een Bed & Breakfast bij: Andesluis. Roel en Anja hebben een knusse B&B gerealiseerd aan de Mr.H.F. de Boerlaan 157. De kamer is van alle gemakken voorzien. Kijk voor foto’s en beschikbaarheid op andesluis.nl.

Als je dan toch in het Havenkwartier bent, dan wil je natuurlijk ook lekker eten! Dat kan op diverse plekken.

La Bottega

Ben je liefhebber van Italiaans eten en drinken? Dan ben je bij Italiaanse winkel La Bottega aan de Noordzeestraat helemaal aan het juiste adres! Op vrijdag en zaterdag verkoopt La Bottega Italiaanse wijn, delicatessen, koffie, olijfolie en handgemaakt aardewerk. Ook kun je in het espressocafe een echte Italiaanse koffie drinken! Dit te midden van de bijzondere Italiaanse auto’s van Bella Macchina. Een pure Italiaanse beleving dus! Meer informatie: www.la-bottega.nl.

PUNT

Creatieve Event Locatie PUNT en Café aan de Haven met terras is geopend van  maandag t/m donderdag: 11.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur.  Ze ontvangen ook veel besloten zakelijke & particuliere bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen en presentaties en feesten of borrels. Als PUNT besloten groepen ontvangen zijn ze open in OostPunt of NoordPunt of soms geheel besloten maar ook soms extra open in het weekend. Doordeweeks kun je op reservering lunchen en op vrijdag dineren. Kijk voor meer info op locatiepunt.nl

De Zwarte Silo

Bij De Zwarte Silo kun je niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar ook kun je hier een ruimte afhuren voor een personeelsfeestje of een verjaardag. Ook kan De Zwarte Silo opnames en livestream uitzendingen verzorgen voor bijvoorbeeld een online evenement, webinar, debat of expert panel.

Kijk voor meer informatie op zwartesilo.nl.

Valencia Deventer

Geniet van een fantastische sfeer met de beste mediterraanse hapjes en drankjes. Iedereen is hier welkom! Of het nu zomer of winter is, summer all year.
Een menukaart met voornamelijk Spaanse/mediterraanse gerechtjes die je besteld om samen te delen. Het komt wanneer het klaar is. Denk aan kleine pizza’s, mooie gerijpte Spaanse hammen, oesters, burrata en de lekkerste bar snacks. De beste producten in al hun eenvoud geserveerd maar altijd knallend van smaak. Check het menu en reserveer online www.valenciadeventer.nl

KoffieDok

Op zaterdag is KoffieDok geopend met een POP-up, meer info koffiedok.nl.

KaskoH Health Café

KaskoH Health Café is op zaterdag open met de mogelijkheid wat te eten.