Skip to Content

Eten, drinken, slapen

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te eten, drinken en/of slapen? Dan kom je in het Havenkwartier zeker aan je trekken. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende locaties, die ieder op een eigen wijze bijdragen aan het Havenkwartier-gevoel. Kom het beleven!

Lucy Glxy

Slapen in een B&B met een adembenemend uitzicht over de Haven en rivier de IJssel? Dat kan in de Lucy Glxy. Meer informatie over Lucy in the Sky: inhethuisvan.nl/huizen/lucy-the-sky/

Het Waterhuis

Wil je eens beleven hoe het is om op het water te wonen met uitzicht over de Haven? Dat kan in Het Waterhuis, de drijvende woning die in de 1e Havenarm ligt aan de kant van de Industrieweg. Op de begane grond is een appartement voor 2-4 personen beschikbaar met terras. Wil je meer weten, kijk dan op www.waterhuisdeventer.nl.

Als je dan toch in het Havenkwartier bent, dan wil je natuurlijk ook lekker eten! Dat kan op diverse plekken.

La Bottega

Ben je liefhebber van Italiaans eten en drinken? Dan ben je bij Italiaanse winkel La Bottega aan de Noordzeestraat helemaal aan het juiste adres! Op vrijdag en zaterdag verkoopt La Bottega Italiaanse wijn, delicatessen, koffie, olijfolie en handgemaakt aardewerk. Ook kun je in het espressocafe een echte Italiaanse koffie drinken! Dit te midden van de bijzondere Italiaanse auto’s van Bella Macchina. Een pure Italiaanse beleving dus! Meer informatie: www.la-bottega.nl.

PUNT

Creatieve Event Locatie PUNT en Café aan de Haven met terras is geopend van  maandag t/m donderdag: 11.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur.  Ze ontvangen ook veel besloten zakelijke & particuliere bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen en presentaties en feesten of borrels. Als PUNT besloten groepen ontvangen zijn ze open in OostPunt of NoordPunt of soms geheel besloten maar ook soms extra open in het weekend. Doordeweeks kun je op reservering lunchen en op vrijdag dineren. Kijk voor meer info op locatiepunt.nl

KoffieDok

Op zaterdag is KoffieDok geopend met een POP-up, meer info koffiedok.nl.

KaskoH Heath Café

KaskoH Health Café is op zaterdag open met de mogelijkheid wat te eten.

DOK H2O

DOK H2O biedt mogelijkheden voor feesten, trouwen, zakelijke afspraken en/of borrels. Kijk voor de diverse mogelijkheden en openingstijden op www.dokh2o.nl.