Skip to Content

Expeditie Havenkwartier

Ben je nieuwsgierig naar wat het Havenkwartier allemaal te bieden heeft? Heb je altijd al willen weten wat die silo’s daar nou doen…? Wat er nu in de Kofferfabriek gemaakt wordt, of hoe zo’n bestemmingsplan nou ontstaan is…? Natuurlijk kun je zelf een bezoek brengen aan het Havenkwartier, maar er kan meer! Of het nou gaat om een klantendag, bedrijfsuitje, familiefeest of een rondleiding. Het Havenkwartier bruist en biedt alles om van elk evenement een onvergetelijke belevenis te maken.

Kijkje in de keuken

Ga bijvoorbeeld samen met een lokale gids op expeditie en dompel je onder in verleden, heden en toekomst van het gebied. Je krijgt een kijkje in de keuken van de nieuwe creatieve industrie, je maakt kennis met de ontwerpers, de makers, zelfbouwers en bezoekt spannende plekken waar je anders niet komt… Ook als je een eigenzinnige ruimte zoekt om te vergaderen, misschien in een garage of een atelier, dan hebben wij de juiste plek. Heb je daarna zin in een uitstekende lunch/ diner of een aansluitende borrel dan kunnen we dat voor je regelen bij een van onze lokale horecapartners: DOK H2O, PUNT of Bella Macchina. Maar ook een rondvaart door de grootste binnenhaven van Nederland is mogelijk.

Complete arrangementen

Complete arrangementen kunnen natuurlijk ook: Wil je een kookworkshop combineren met basejumping en een hotelovernachting in de haven? Kanoën op het water, aansluitend een graffiti workshop terwijl je geniet van vers bereide kreeft? Zelf een theatervoorstelling maken terwijl de kids skaten? Een verkoelende duik in de haven terwijl je auto doorgesmeerd wordt? Kunst kijken of een bijzonder concert bijwonen? Het Havenkwartier staat voor originaliteit en weinig regels. Grote kans dat je na zo’n dag niet meer naar huis wil. Gelukkig kun je dan blijven slapen: op hoog niveau in de Lucy Glxy, of juist op het water: in het Waterhuis.

Voor een Expeditie op maat bundelen wij de kracht van meer dan 90 creatieve ondernemers in het gebied. Of het nou gaat om inspiratie, teambuilding, kennisuitwisseling, productlancering of gewoon een supergezellige dag met je vrienden: in het Havenkwartier kan alles!

voorbeeld arrangement 1

voorbeeld arrangement 2

Informeer naar de mogelijkheden bij ons Expeditieloket:
p/a Kunstenlab
tel 0570 611 848
mail: expeditie@havenkwartierdeventer.com

Expeditie Havenkwartier op Facebook

Het Havenkwartier heeft een bijzonder gunstige ligging. Direct aan afslag 23 van de snelweg A1, op loopafstand van hartje-historisch-centrum-Deventer. Met volop (gratis) parkeerplaatsen.