Skip to Content

ACSH 32 (junior): Goslink + Muziek Raken

Esc.rec. presenteert alweer de 32ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH). Dit is tevens de vierde junior editie. De junior edities van ACSH zijn er specifiek op gericht om een uitdagend programma te bieden voor zowel kinderen als volwassenen. Nu voor het eerst op locatie bij DOK H2O in Havenkwartier Deventer.

GOSLINK
Beeldend kunstenaar en singer/songwriter Harm Goslink Kuiper bouwt zijn eigen instrumenten; gitaren, banjo’s en andere snaarinstrumenten van fruitkistjeshout, visolieblikken, deurdrempels, sloophout, schilderslinnen, een saladeschaal en meer. De instrumenten doen in klank en karakter denken aan instrumenten uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Elk instrument vertelt een eigen verhaal. Zoals ook elk liedje dat doet. In het schilderachtige album ‘Stil Leven’ komen al Harm’s kunstdisciplines als een harmonieus geheel tot elkaar. Iets waar hij al jaren naar zocht. ‘Stil Leven’ is een liefdevol, Nederlandstalig album vol muzikale en tekstuele kunstwerkjes. Recent maakte hij ook een album met kinderliedjes over werken uit de kunstcollectie van museum Boijmans van Beuningen. Voor dit optreden neemt hij heel veel zelfgebouwde instrumenten en een contrabassiste mee, die zal spelen op zijn zelfgebouwde contrabas.

MUZIEK RAKEN
We beginnen deze speciale editie met een serie korte optredens door een aantal gelegenheidsorkesten van basisschool leerlingen uit de Sine Limite verrijkingsgroep. Deze optredens zijn het resultaat van ‘Muziek raken’, een project wat Marloes Bloemenkamp en Harco Rutgers samen voor deze leerlingen ontwikkelden en waar de afgelopen weken hard aan is gewerkt.

Na de concerten kan er bij DOK H2O uiteraard ook heerlijk gegeten worden!

Datum: 1 juni 2014
Tijd: 16:00 - 18:00
Entree: 5 euro
Locatie: Valencia
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda