Skip to Content

ACSH 43 & Koek FM: Herbstlaub & Harco Rutgers

Esc.rec. presenteert de 43ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH) in de intieme setting van thuisbasis De Perifeer.

Herbstlaub, een Belgische, momenteel in Berlijn verblijvende artiest, gebruikt stilte als elektronisch knisperen, zijn stem als ether en synths die meer aan een mantra of een koor verwant zijn. Met af en toe voorzichtige beats als passend puzzelstukje. Ergens tussen elektronisch en instrumentaal, tussen handen en het hart of de dansvloer en de huiskamer beweegt deze muziek tot stilstaan. Naar aanleiding van zijn aankomende album ‘Seems Like Time To Remember, Seems Like The Moment To Forget’ speelt Herbstlaub in De Perifeer een intieme set.

Voorafgaand aan dit optreden draait gastheer Harco Rutgers een bijzondere selectie platen uit zijn collectie. Fijnproeversmuziek om in alle rust met volle teugen tot je te nemen, onder het genot van een drankje.

Al met al maakt dat dit een avond om op weg te drijven… die bovendien live wordt uitgezonden tijdens de tweewekelijkse videostream van KoekFM via koekfm.nl/live.

Datum: 22 februari 2016
Tijd: 20:00 - 23:00
Entree: 5 euro
Locatie: De Perifeer
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda