Skip to Content

Alfa Romeo Meet

Evenals vorig jaar organiseren leden van de 156/159 club en het Alfaforum samen met Bella Macchina een grote meeting voor Alfa Romeo bezitters en liefhebbers. Dit jaar is de meet uitgebreid met o.a. een kofferbakverkoop voor particulieren met alles wat met Alfa Romeo te maken heeft.

Op 6 februari wordt het Havenkwartier in Deventer weer verfraaid met een bonte verzameling Alfa Romeo’s uit heel Nederland. Voor de 2e keer is deze meeting 1 van de eerste en grootste van het evenementenseizoen 2011 en net als vorig jaar zullen er Alfa Romeo’s van allerlei types aanwezig zijn. Zo waren vorig jaar o.a. Alfasud’s en Berlina’s van de partij maar ook een heuse 8C Competizione, zij schitterden temidden van tientallen prachtige Alfa’s van de types: 156, 159, 145, 146, 155, 33, GTV, Alfetta, Spider, Brera e.a. Deze editie is er ook een stand met auto’s en info van het register Giulia Bertone!

Deze grote meet is toegankelijk voor alle liefhebbers van Italiaanse automobielen. U hoeft geen lid te zijn van een forum of club (mag natuurlijk wel!) en de toegang is gratis.

Kijk voor het complete programma op de website van Bella Macchina.

Datum: 6 februari 2011
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Bella Macchina

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda