Skip to Content

Alfred

Op 23, 24, 25 en 26 mei speelt PlusLeo het nieuwe stuk Alfred.

Wie is Alfred? Aan de hand van vijf cruciale momenten krijgen we een beeld van het leven van een man, Alfred. De levensloop van een Hollandse man kronkelt langs verlangen naar een vrouw, maar vooral ook de verlangens van vrouwen. Het personage Alfred is een soort hedendaagse versie van Alleman, Jederman, Elckerlyc. Alfred kan iedere man zijn, en omgekeerd. Iedere man herkent de momenten in het leven van Alfred.

Een voorstelling vol schurende, onhandige en ongemakkelijke situaties. Een vertelling over de onzekere zoektocht van de man die probeert aan alle verwachtingen van zijn tijd te voldoen. Hoe hij zijn angsten moet overwinnen om te voldoen aan het romantisch levensideaal van zijn beste vriend. Hoe hij zijn mannetje moet staan om het leven vorm te geven naast zijn veeleisende vrouw. Hoe hij zijn vrouw moet vertellen dat hij verder gaat met zijn maîtresse. En hoe legt hij die pijnlijke keuze uit aan zijn beste vrienden? En hoe hij uiteindelijk rust vindt in de avond van zijn leven waarin hij alles heeft meegemaakt maar niks overhoudt.

Plusleo heeft met Alfred de primeur als bespeler van het Huis voor de Amateurkunst in Deventer. Het Huis voor de Amateurkunst is een nieuw podium in Deventer waarmee Stichting Het Theaterschip nadrukkelijk een fysieke baken wil creëren voor de amateurkunst in de brede zin en talenten in het bijzonder.

De Deventer theatergroep Maandagskinderen speelt in hetzelfde weekend hun nieuwe stuk Niburu. Om het aantrekkelijk te maken beide voorstellingen te bezoeken bieden we een combikaart aan: voor slechts € 15,-. Dit is dus 25% korting.

Hoe werkt het?
Reserveer beide voorstellingen: Alfred en Niburu
Koop bij de eerste voorstelling de combikaart voor € 15,-
Op vertoon van de combikaart kun je gratis bij de tweede voorstelling naar binnen

Veel theaterplezier!

Datum: 23 mei 2015 - 26 mei 2015
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 15 euro
Locatie: Theaterschip

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda