Skip to Content

Ateliergesprekken: gebiedsontwikkeling en regionale identiteit

Thema: Gebiedsontwikkeling en regionale identiteit. Hoe vermarkt je een regio.

Een belangrijk aandeel van de Overijsselse economie heeft direct of indirect te maken met recreatie, toerisme, het landschap en de belevingsindustrie. Deze economie bestaat bij de gratie van bewoners, recreanten en bezoekers die genieten in onze prachtige provincie. Deze economie vraagt om gebieden met een eigen verhaal en identiteit, en om infrastructuur en voorzieningen die passen bij de ambities. Maar wat is er nou precies nodig en waarom? En hoe bereik je dat? Deze vragen staan centraal tijdens het Ateliergesprek van 27 november.

Sprekers:

Mieke Conijn, directeur Kunstenlab
Het Kunstenlab is een projectorganisatie die op effectieve en innovatieve wijze kunst en kunstenaars aan maatschappelijke vraagstukken verbindt. Mieke maakt zich hard voor de bijdrage van kunst aan onze omgeving en heeft een rijke ervaring op het gebied van het verbinden van kunstenaars en vrijdenkers aan ruimtelijke processen. Kunstenlab kent hun toegevoegde waarde voor gebiedskwaliteit. Ook in breder perspectief laat Mieke interessante aanleidingen voor goede gebiedsontwikkeling en regionale identiteit zien.

Hanita van der Schaaf, hoofd marketing en communicatie van Leeuwarden-Fryslân
Eerder werkte zij als directeur van Beleef Friesland.Hanita heeft haar sporen verdiend in het vermarkten en onder de aandacht brengen van Friesland en haar cultuur.

Aanmelden:

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór maandag 23 november via info@atelieroverijssel.nl o.v.v. Ateliergesprek 27 november 2015.

Datum: 27 november 2015
Tijd: 15:00 - 17:00
Entree: gratis!
Locatie: Valencia
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda