Skip to Content

Borrelnoot

Zaterdag 21 november vindt de allereerste editie plaats van Borrelnoot. Een movement van gebundelde creatieve geesten, kunstenaars, muzikanten en levensgenieters. Wij vinden dat het leven gevierd moet worden en dat doen wij door een avond te plannen vol muziek en kunst, allemaal met een hiphop achtergrond.

LINE UP

La Melodia is natuurlijk geen onbekende in het Nederlandse hip hop en mainstream circuit, ze stonden al in de Paradiso en op North Sea Jazz. Toch hebben DJ I.N.T. en MC Melodee waarschijnlijk meer fans over de grenzen dan in eigen land. De eerste CD verscheen in Japan een jaar voor de release in Nederland, ze stonden op Popkomm, traden op in heel Europa en erbuiten. Het duo maakt hip hop met een dikke link naar de oorsprong: funk, soul en veel invloeden uit de oldschool hip hop.

Onlangs dropte Dean High een tape op www.nalden.net getiteld ‘The Love Space’. Op deze tape staan instrumentale tracks en featurings van grootheden als Jay Bordeaux en Fata. Download die E.P. nu en weet wat je te wachten staat de 21e!

Nexusz is al jaren actief in de regionale hiphop scene. Zo is hij één van de twee MC’s van de Deventer rap formatie Da Floawaz, waar hij samen met ‘partner in crime’ Domi in het Engels rapt. Nu heeft MC Nexusz ook eindelijk zijn persoonlijke solo plaat uitgebracht.

DJ Danjah is de residente van club Chil-Out in Doetinchem en is crew DJ bij de Hip Hop formatie van Fata Morgana. Naast het draaien produceert hij ook eigen producties in zijn studio. Danjah staat bekend om zijn harde House/Electric en Hip Hop sounds en heeft o.a. gedraaid in Tivoli, Burgerweeshuis, Hotel Arena, Bogyz en club 22-24, Petrol Antwerpen en op feesten als, Girls Love Dj’s, Bassline, etc….. DJ Danjah organiseert ruim 7 jaar club events in Doetinchem en Deventer waar acts als Jeru da Damaja, Guru, Sadat X , Greg Nice,Extince, KRS-One en Boot Camp Click zijn geweest. Daarnaast heeft hij in januari 2007 zijn eigen dance event neergezet, genaamd Goud.

Datum: 21 november 2009
Tijd: 20:30 - 23:30
Entree: gratis!
Locatie: vmDAVO publieksruimte

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda