Skip to Content

BRAND, vol vuur je merk in de markt zetten

Succesvolle marketing is datgene doen waar jouw bedrijf aandacht mee genereert, wat jou helpt je verhaal te doen en wat jouw community laat groeien. Een sterk brand neerzetten is geen hogere wiskunde, dat is vooral heel erg leuk. Want de beste marketing draagt uit wie jij bent. En daar helpt Authentieke.organisatie je bij.

Het allerleukste trainingstraject voor ondernemers. Om je merk/brand (weer) neer te zetten en om fikkie te stoken.
Authentieke.organisatie ondersteunt ondernemers en organisaties in het ontwikkelen en uitvoeren van hun marketingstrategie om deze als een vonk van inspiratie te laten overslaan op hun klanten. Authentieke.organisatie begeleidt ondernemers een heus vuur te stoken van hun strategie. Dit alles vanuit de kracht van creativiteit, plezier en verwondering. Verwondering is het begin van inzicht.

Authenticiteit verbindt organisaties en hun klanten. Juist door deze verbinding ontstaan sterke brands, nieuwe ideeën, producten en diensten. Een authentieke organisatie handelt vanuit de intrinsieke motivatie om klanten datgene te bieden wat zij nodig hebben, om de organisatie optimaal te laten ondernemen. Om dit te bereiken heeft Authentieke.organisatie een actief begeleidingsprogramma. Van denken naar doen.

PROGRAMMA
In een serie van vijf wekelijkse workshops van ieder vijf uur gaan we aan de slag met jouw (persoonlijke) marketing. Aan het einde van deze workshops heb jij je marketingstrategie en je communicatieplan helder.

Datum: 19 oktober 2018
Tijd: 09:00 - 13:00
Entree: gratis!
Locatie: authentieke.organisatie
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda