Skip to Content

Catch

Dé netwerkavond voor iedereen die een creatieve impuls kan gebruiken. Een ‘catchy’ avond waar fotografen, architecten, muzikanten, grafisch ontwerpers, designers, beeldend kunstenaars en andere creatieven hun passies, fascinaties, inspiratiebronnen en drijfveren delen.

Benieuwd? Kom dan vrijdag 27 september naar de catchavond in het Havenkwartier in Deventer. Tien creatieve professionals van binnen en buiten de stad presenteren zich in 6 minuten en 40 seconden aan het publiek.

Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch. Ondertussen kun je al twitterend je mening en ideeën delen. Na afloop is er een dj en kun je onder het genot van een drankje contacten leggen. Een bevlogen en drukbezochte netwerkavond voor iedereen die een creatieve impuls kan gebruiken, van kunstenaar tot ondernemer, van zzp-er tot multinational. Deze meeting is dus zeker ook voor jou!

De line-up:

Peter-Frans De Graaf – beeldend kunstenaar
Rob Kroes- koffiebrander/ thee kenner
Kim Habers – beeldend kunstenaar
Bart Vermeulen – stadsarcheoloog
Peter Drost – Toneelschap Beumer & Drost

Xander Trip – tatoeëerder
Alice Erkelens – architect
Peter Kortleve – grafisch ontwerper & organisator van MAD Fest
Lobke Meekes – beeldend kunstenaar
Geert Jonkers – audiomachinist
Jean Klare – wild card

Volg ons op twitter en facebook voor het laatste nieuws over het programma. En twitter zelf ook mee! #catchavond

De catchavond wordt georganiseerd door het Kunstenlab in samenwerking met poppodium het Burgerweeshuis en Dok H2o. De avond zelf vindt plaats in het vmDAVO-pand in het Havenkwartier (Mr de Boerlaan 151, ingang achterzijde gebouw) en start om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Datum: 27 september 2013
Deur open: 19:30 uur
Tijd: 20:00 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie: vmDAVO publieksruimte
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda