Skip to Content

Catch

Een ‘catchy’ avond waar fotografen, architecten, muzikanten, grafisch ontwerpers, designers, beeldend kunstenaars en andere creatieven hun passie, inspiratie en drijfveren laten zien. Benieuwd? Kom naar de Catchavond van vrijdag 3 februari bij WILLIE in Havenkwartier Deventer. Tien creatieve professionals van binnen en buiten Deventer presenteren zich in 6 minuten en 40 seconden aan het publiek. Het dwingende format van 20 dia’s keer 20 seconden per dia zorgt ervoor dat de presentaties creatief en to-the-point zijn. Ondertussen kun je al twitterend je mening en ideeën delen.

Na afloop is er een dj en kun je onder het genot van een drankje contacten leggen. Een bevlogen en drukbezochte netwerkavond voor iedereen die een creatieve impuls kan gebruiken, van kunstenaar tot ondernemer, van zzp-er tot multinational. Deze meeting is dus zeker ook voor jou!

De line-up voor vrijdag 3 februari:

John Patrick Nijkamp – Grafisch ontwerper
Uwe Dobberstein – Artisan
Dennis Freië – Industrieel ontwerper
Nicoline Buys – Beeldend kunstenaar
Boudewijn Betzema – Verhalenverteller

Hans Bosman – Beeldend kunstenaar
Kristine Bruce-Koning – Architect
Rik Kaez – Muzikant
Joris Bökkerink – Atelier voor interieuradvies, ontwerp & uitvoering
Kathenka Woudenberg – Theatergroep over de IJssel

Gastheer: Rob Kramer – Productiehuis ON

Wie, wat, waar?
De organisatie van de Catchavond is in handen van het Kunstenlab in samenwerking met podium WILLIE. De avond zelf vind plaats bij WILLIE in het vmDavo-pand in het Havenkwartier (Mr de Boerlaan 151, ingang achterzijde gebouw) en start om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Datum: 3 februari 2012
Deur open: 19:30 uur
Tijd: 20:00 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda