Skip to Content

Catch – natuurlijk!

Tijdens de Deventer Boekenweek 2018 komt Catch met een speciale editie over de natuur.

Catch is een verrassende en dynamische avond vol leuke, opvallende en interessante sprekers van binnen en buiten Deventer die zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Een absolute aanrader!

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

De line-up volgt. Houd onze Facebook-pagina in de gaten!

Benieuwd? Kom dan vrijdag 16 maart 2018 naar de Catch bij het Kunstenlab (Havenplein 20) in het Havenkwartier in Deventer. Vanaf 19.30 uur is de inloop, het programma start om 20.00 uur. Na afloop kun je bij de muziek van een DJ nog even fijn doorpraten onder het genot van een drankje.

Toegang is gratis.

Datum: 16 maart 2018
Deur open: 19:30 uur
Tijd: 19:30 - 22:30
Entree: gratis!
Locatie: Kunstenlab
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda