Skip to Content

Club Sixties Alive

Lazy Sunday Afternoon in Club Sixties Alive. Sixties Sounds in nieuwe jasjes.

Zondagmiddag 31 maart vanaf 15:00 uur is het weer volop genieten in Club Sixties Alive. In 1966 brachten de Small Faces hun eerste album uit en de track “Sunday Afternoon”werd een wereldhit. Iedereen kent het en de zin “Lazy sunday afternoon… I’ve got no mind to worry, close my eyes and drift away….” gaf precies weer waar de Flowerpowertijd voor stond. Een nieuw geluid in de roerige jaren 60.

Deze en andere muzikale hoogstandjes vinden plaats in het DAVO gebouw dat is omgetoverd in DOK H2O-sfeer en de toegang is gratis.

Geen Small Faces, maar New Faces

“Keeping the sound of the sixties Alive” is het motto van de stichting. Om dat goed te doen moeten wij het publiek ook af en toe nieuwe gezichten(New Faces) tonen, om deze muziekmiddagen fris te houden en ook andere dan de bij de stichting aangesloten bands een kans te geven, zodat deze heerlijke middagen uitdagend en verrassend blijven voor zowel bands als publiek. Daarom bieden wij regelmatig nieuwe groepen of bestaande bands uit de regio een podium om zich aan een groot publiek te presenteren. Nieuw bloed, maar kwalitatief heel goed.

Uiteraard blijft de geweldige en relaxte sfeer als vanouds.

Speciale gastacts van de maand maart: Blues & Zo en de formatie F60

Funky old man en Sharp dressed men en de Lady die de blues zingt. Blues & Zo bestaat uit 4 man met zangeres Lili Ubro en komen uit Deventer, Heeten en Zwolle. Zij zorgen voor een spetterde show vol funk en soul.

De Almeerse-Zutphense formatie F60 is een typische sixties band en brengen met hun repertoire de 60-er jaren helemaal terug in het voormalige Davogebouw.

Beide bands treden voor het eerst op bij de Stichting Sixties Alive.

Club Sixties Alive is entree vrij en wordt tijdelijk gehouden in het DAVO gebouw, schuin tegenover DOK H2O, van 15.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie: www.sixtiesalive.nl.

Datum: 31 maart 2013
Tijd: 15:00 - 18:00
Entree: gratis!
Locatie: vmDAVO publieksruimte

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda