Skip to Content

Comedy dok-ters

Comedy DOK·TERS, het recept voor de crises en alle misère van de huidige tijd. Wetenschappelijk is vastgesteld ‘Niets is zo gezond als lachen!’ Kom naar de Stand-Up Comedy Evening in DOK·H2O Deventer.

LINE UP:
De Stand-Up Comedy DOK·TERS op donderdag 17 april zijn: *

Stand-Up DOK·TER Jeroen Pater
Jeroen is Stand-Up Comedian vanaf zijn 4de. Hij speelt zo’n 200 voorstellingen per jaar, organiseert het Utrecht Comedy Festival (18 en 19 april 2014) en is mede oprichter van het Comedyhuis in Utrecht. Hij is bedenker van allerlei comedy specials waaronder de nu al legendarische Drugs Comedy Night. Jeroen was o.a. te zien op Lowlands en kreeg de tent plat. Jeroen is een oer Nederlandse Stand-Up Comedian en een creatieve duizendpoot maar bedenk; “Een comedian is ook maar een mens”.

Stand-Up Dok·TER en MC van vanavond Edo Berger
Edo zegt “Je mag over alles grappen maken. Maar hoe heftiger of pijnlijker het onderwerp, hoe beter de grap moet zijn. Dat klinkt heel principeloos en pragmatisch, maar in de praktijk werkt dat zo. Want een goede grap kan geen leedvermaak zijn. Een echt goede grap zal nooit ten koste gaan van wat pijnlijk is. Het geeft je een klein inzicht(je) in iets. Dus je zal heel slimme grappen moeten maken…en dat kan. “Het is alleen niet makkelijk”. We gaan zien hoe hij het doet als Stand-Upper en MC van de avond. O Ja; De MC = Master of Ceremonies en dus degene die het publiek enthousiast maakt voor wat komen gaat.

Stand-up DOK·TER Ruud Smulders
Ruud speelt al zijn hele leven toneeltjes, hangt de clown uit en typt over zichzelf in de derde persoon. Na 4 jaar toneelschool en 1 jaar mimeopleiding vond Ruud het tijd de praktijk in te gaan. Na 1 jaar praktijk heeft hij nog 1 jaar toneelschool gedaan. Daarna ging hij echt de praktijk in en moest hij zich neerleggen bij z’n gebrek aan doorzettingsvermogen. “Er is geen onderwijs dat rijmt met mijn ambities” is een mooie verwoording van de afkoopsom die de school hem bood om te vertrekken.

Stand-Up DOK·TER Berit Companjen
Berit is Stand-Upper van formaat. En dat formaat is 1.50 cm. Wie daar problemen mee heeft kan schoenmaat 36 naar zijn/haar hoofd krijgen! Berit (spreek uit: Brit) brengt u aan het lachen met scherpe observaties, herkenbare situatieschetsen en innemende persoonlijkheid – waardoor ze wegkomt met zowel oprecht sentiment als rake klappen. Deze niet te missen miss misstaat nergens en al helemaal niet in Comedy DOK·DOKTERS in DOK·H2O.

De line-up is een verrassingspakket, je weet nooit van tevoren wie er begint en hoe het eindigt.
*Wijzigingen zijn mogelijk.

Datum: 17 april 2014
Tijd: 19:30 - 23:00
Entree: 15 euro
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda