Skip to Content

Dansatelier de rozenfabriek presenteert!

De eindpresentatie van de Rozenfabriek is dit jaar uitgegroeid tot een ‘mini festival’ dat zich afspeelt bij Dok H2o in het Havenkwartier.

* Jongerengroep ‘its up to you’ van CIRCUSTHEATERschool de Klim speelt de voorstelling ‘Who did it’ op het terras van Dok H2O. Aanvang: 14.30 duur circa 45 minuten, toegang gratis.

* De spetterende eindpresentatie van de cursussen FLAMENCO (JorienMaters, live muziek door Errol Pawiroredjo ‘el Naranjo’ (gitaar) Dennis Chitoe (gitaar) en Manuela Verbeek (cello), BUIKDANS (Sheila Meijers) en IERSE ‘river’ DANS (Koosje Schouten) is aansluitend in het naastgelegen ‘Huis v.d. Amateurkunst’. Aanvang: 15.30 tot circa 16.30, kaartverkoop (€ 5,00) aan de deur.

* Tot slot organiseert ‘TANGO Alegría’ een tangosalon (‘milonga’) in de foyer tussen het Huis v.d. Amateurkunst en Dok H20. De muziek verzorgt d.j. Isaac uit Eindhoven. Aanvang: 16.30 tot circa 21.00, toegang gratis.

Iedereen is van harte uitgenodigd om na de eindpresentatie gezellig in het Dok H20 na te praten en genieten, te dansen, te borrelen en wellicht te eten. Dok H2O biedt vriendelijk geprijsde en eerlijke dranken & gerechten en bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras!

Datum: 22 juni 2014
Tijd: 15:30 - 21:00
Entree: gratis!
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda