Skip to Content

De nieuwe stempel bij Willie

Anderhalf jaar na hun ontstaan, staan de jonge heren van De Nieuwe Stempel vol trots met hun eerste EP in handen. De Nieuwe Stempel is een band die sinds de zomer van 2010 op zoek is naar een eigen geluid. Die hebben deze vier jongemannen (gemiddelde leeftijd 19) gevonden. Hiphop gecombineerd met funk, rock en pop is de stijl die op een pakkende, aanstekelijke en eigen manier ten gehore wordt gebracht.

De geheel eigen sound van de Stempeliers is een voortvloeisel uit de vier totaal ver-schillende persoonlijkheden die de band vullen. Invloeden komen voornamelijk uit de nederhop- hardrock en alternativescene. De teksten van rapper Bryan de Pina gaan over het dagelijkse leven. De uit Raalte afkomstige band neemt bij elk optreden een eerlijke en energieke sfeer mee die voelbaar is in de zaal. En ondanks de vier totaal verschillende jongens op het podium is er duidelijk een eenheid zichtbaar.

In het afgelopen jaar zijn de jongens geholpen door het Burgerweeshuis met het maken van de Stempeliers’ eerste CD. Daarnaast zag New Arts ook talent in de vier jonge honden en besloot haar duit in het zakje te doen door middel van het financieren van een videoclip.

Bart Hamelink – Basgitaar
Bryan de Pina – Vocals
Seb van Dijk – Drums
Sevak Manokian – Gitaar

Na afloop zullen Niels van Diemen en Bart Meijs aka Nelis & Buddes de fijnste rock plaatjes, mooiste schuifelmuziek tot de vetste hiphop beats ten gehore brengen. Niels van Diemen heeft bovendien ook de laatste pers foto’s geschoten van de nieuwe Stempel. En zo is het cirkeltje weer rond.

Datum: 9 maart 2012
Tijd: 21:00 - 23:30
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda