Skip to Content

De Oosterlingen spelen Sleutelmomenten

Zaterdag 29 november speelt theatergroep De Oosterlingen de improvisatievoorstelling ‘Sleutelmomenten’. Een unieke voorstelling over het maken van betekenisvolle beslissingen.

Stel dat u iemand tegen komt op een bankje in het park. Bent u dan ook niet benieuwd welk verhaal achter die persoon schuilt? Wie is hij en hoe is hij zo geworden? Welke keuzes heeft hij gemaakt en wat zou er gebeurd zijn als hij net andere keuzes had gemaakt?

De Oosterlingen improviseren een theatervoorstelling over keuzes die in het verstrijken van de tijd bewust of onbewust gemaakt worden. Een voorstelling met ogenschijnlijk losstaande verhalen die in elkaar gaan grijpen met herkenbare personages in onverwachte situaties. Er zal blijken hoe elke beslissing tot een nieuwe afloop kan leiden. Durft u de tijd even stil te zetten en de personages een nieuwe keuze te laten maken?

U kunt theater verwachten waarin alles ter plekke wordt geïmproviseerd. Samen met het publiek wordt bij aanvang de setting bepaald en worden de sleutelmomenten verder uitgediept. De Oosterlingen brengen een format wat nog niet eerder op de planken is gebracht.

Kom kijken en laat u verrassen in het Huis voor de Amateurkunst in Deventer!
Meer informatie vindt u op www.facebook.com/oosterlingen.

Reserveren wordt aangeraden en kan via: oosterlingen@gmail.com
Regisseur: Fulco de Deken
Mede mogelijk gemaakt door: “Maak het in Gelderland”

Datum: 29 november 2014
Tijd: 20:00 - 23:00
Entree: 7,50
Locatie: Theaterschip

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda