Skip to Content

Deventer Koningsfestival 2018

Wederom divers programma na geslaagde editie in 2017 met onder meer Gerard Ekdom, kinderprogrammering, dance-programma op Koningsnacht, foodtrucks én een overdekt hoofdpodium.

Op 26 en 27 april 2018 vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie (Deventer Stadsfestival, DB Label en Fooddock) doen besluiten het terrein te vergroten met een overdekt hoofdpodium én toevoeging van een volwaardig live-podium. Diverse artiesten staan op het programma met als grote publiekstrekker Martijn Fischer (bekend van o.a. de musical Hij Gelooft in Mij) en de favoriet van vorig jaar keert terug: Radio-DJ Gerard Ekdom. Op 26 april (Koningsnacht) is er een uitgebreide dance programmering met o.a. Dyna, Giocatori en Freddy Moreira.

Koningsdag: Gratis toegang, lekker eten en véél muziek
Koningsdag in Deventer hoef je je niet meer te vervelen; het gehele Havenkwartier is omgetoverd tot één groot festivalterrein waarbij de middag in het teken staat van fijne muziek, kinderprogramma, diverse activiteiten voor de kids (springkussens, schminken, etc.) en de beste Koningsmenu’s van ondernemers uit Fooddock. In de late middag zal Gerard Ekdom acte de présence geven waarbij Martijn Fischer de eer krijgt de avond met één groot feest af te sluiten.

Koningsnacht: Dyna, Giocatori & Freddy Moreira
Een grootschalig evenement op Koningsnacht is inmiddels traditie in Deventer, en zo ook dit jaar zijn de beste DJ’s geboekt op de vooravond van de verjaardag van onze Koning. Omdat niet het gehele terrein gebruikt wordt, en alles overdekt zal zijn, is de capaciteit van deze avond beperkt.

Datum: 26 april 2018 - 27 april 2018
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 26 April: Reguliere ticket € 9,95 | Deurverkoop €15,- 27 april: Gratis entree (bestel tickets)
Locatie: Havenkwartier
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda