Skip to Content

Do Not Fear in Art-at-Endhouse

De installatie Do not fear bestaat uit twee delen. Het ene deel is een grote projectie van de video Do not fear; Kijk in de ogen, onder de huid en wees niet bang… “Do not fear what has blown up. If you must, fear the unexploded”. Deze tekst in de video is van de Palestijns – Amerikaanse dichteres Suheir Hammad.

Het tweede deel van de installatie bestaat uit video’s op drie schermen. Ze zijn van de bubbelende warmte die onder de grond is. Maar wees niet bang het zit nu achter de schermen. Deze video’s zijn gemaakt afgelopen jaar 2011.

Viktoria Gudnadottir is geboren en opgegroeid in IJsland. Afgestudeerd in 2000 aan de AKI kunstacademie in Enschede en in 2002 aan de Dutch Art Institute, postgraduate study. Zij gebruikt verschillende materialen en media in haar werk. Zoals video, foto’s en schilderijen die ze vooral gebruikt om installaties te vormen. Tekst en taal is een belangrijke factor in haar werk. Werken van Viktoria zijn te zien geweest in verschillende exposities en filmfestivals in landen zoals Duitsland, IJsland, China, Rusland, België en in Nederland.

Datum: 12 januari 2012 - 26 februari 2012
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Art-at-Endhouse

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda