Skip to Content

DOCKHOUSE

Het gratis en gezelligste outdoor house-muziek event van Deventer.

De bevriende dansorganisaties Deventerdubsessions & de Nachttuin zullen dit jaar voor de vierde keer de handen in een slaan om samen met het geweldige team van poppodium Het Burgerweeshuis een nieuwe editie van DOCKHOUSE midden op het plein het Havenkwartier neer te zetten. Met lokale en top DJ’s uit het hele land kan er dit jaar weer volop de hele dag gedanst worden op de meest fijne dansmuziek. En doordat er een afterparty in Het Burgerweeshuis gehouden wordt kunnen de liefhebbers wel 15 uur achter elkaar hun dansvloer moves laten zien.

Beginnend met een combi van house, funk & soul zal de opbouw van de muziek gaan tot lekkere stevige house als afsluiter aan het eind van de dag. En zoals gezegd met een hele dikke vette techno avond als afterparty mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen!

De lokale helden Leon B. en R.zero.Y zullen als eerste de dag openen met de fijnste grooves, waarna de Amsterdamse koning van de soul, hiphop en house ROB MANGA met de fijnste zomer tunes je middag heerlijk doet opzwepen. Opvolgend zullen de DDS helden Ferdi Blankena & Sense Unique hun dikste disco, italo en house platen te voorschijn toveren zodat JAN VAN KAMPEN (bekend van DEKMANTEL SOUNDSYSTEM) je hierna kan meenemen in een heerlijke housevibe. Als afsluiter zal dit jaar de nachttuin’s resident SGT FRIENDLY de dag afsluiten met een dikke houseset!

En als je er dan eenmaal lekker in zit kan je door naar de afterparty! Met woest en diep geluid van de boys van APEX, Jurre & Nelis, het opkomende technoduo uit arnhem (trots dat we ze hebben) PARK & SONS, en hoe kan het ook anders de afsluiter van de nacht, de dikke techno beats van RONNIE BAXTER!

15 UUR PARTYTIME! LETS GO!

Kortom, verwacht een ongedwongen sfeer, het weerzien van oude en nieuwe bekenden, de lekkerste house tunes van de DDS & De Nachttuin en samen met lekkere drankjes en fijne eettentjes zijn alle ingrediënten aanwezig om van deze knusse dag, een dag om naar uit te kijken te maken.


DOCKHOUSE
Havenkwartier, Deventer // 13.00 – 23.00 // gratis entree
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1759666407633164/

Line-up:
JAN VAN KAMPEN (Dekmantel)
Rob Manga
Ferdi Blankena & Sense Unique (DeventerDubSessions)
Sgt. friendly (De Nachttuin)
R.zero.Y
Leon B.

Dockhouse Afterparty @ Het Burgerweeshuis
Het Burgerweeshuis, Deventer // 23.30 – 04.00 // 9,- (Excl. 1,- servicekosten)
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1081894645189682/

Line-up:
JURRE & Nelis (APEX DEVENTER)
Park & Sons
Ronnie Baxter (DeventerDubSessions)

Datum: 13 augustus 2016
Tijd: 13:00 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie: Havenkwartier
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda