Skip to Content

Dominee Gremdaat Brengt Vreugde

Theaterschip komt met een uitgebreid programma tijdens het Humorfestival! Op zaterdagmiddag 28 december kunt u kijken naar Dominee Gremdaat Brengt Vreugde.

Afgelopen zomer trad voor het eerst Dominee Gremdaat op bij de Parade. Deze voorstelling is nu te zien tijdens het Humorfestival. Hij heeft zin om publiek een hart onder de riem te steken en doet dat in een wervelende, dynamische en humoristische voorstelling. Zo kent u de vrijgevochten dominee nog niet. Hij zal het hebben over merkwaardige ontmoetingen, typisch menselijk gedrag en tips om uit de put te geraken. Een frisse douche in een soms zo smoezelige wereld. Kies voor de vreugde, kies voor dominee Gremdaat!

Dominee Gremdaat is naast Margreet Dolman een van de bekendste karakters van Paul Haenen en is al jaar en dag een bekende verschijning op de televisie en in de Nederlandse en Belgische theaters. Regelmatig te zien bij DWDD en haast elke week een verse preek op YOUTUBE: www.bettyasfalt.nl.

De voorstelling is ook te combineren met een Brunch, High Tea of Diner in DokH2O (zie www.theaterschip.nl voor meer info en reserveringen).

Datum: 28 december 2013
Tijd: 12:15 - 16:45
Entree: 9 euro
Locatie: Theaterschip

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda