Skip to Content

Ethisch Reveil

Regelmatig komen bekende en onbekende bands muziek maken in het Havenkwartier. Verantwoordelijk voor de programmering van deze reeks is Ethisch Reveil. Deze keer met Tiny Concept (FR), Rape Ape (US) en Cette Truc (NL).

Meestal is Ethisch Reveil één keer per maand in het Havenkwartier, maar april is een buitengewoon rockende maand in Deventer met drie edities van Ethisch Reveil. Dus hou die agenda in de gaten!

Ook op deze doordeweekse avond heeft het Havenkwartier haar deuren open. Neem je vrienden mee, drink een cola, of toch maar een biertje, luister en kijk naar one-man-bands die van heinde en verre zijn gekomen om op te treden in het Havenkwartier.

Tiny Concept is de artiestennaam van een dame afkomstig uit Bordeaux. Ze reist en zwerft verscheidene werelddelen af en treedt overal op, zo komt ze net terug uit Amerika. Ze is in haar eentje een rockband, een minimalistische weliswaar. Met een gitaar, wat trommels, een looppedaal en haar stem maakt ze een hoekig soort postpunk die op het eerste gehoor erg simpel lijkt, maar schijn bedriegt.

Rape Ape is een Amerikaan die een elektronisch soort muziek maakt, die psychedelisch en welhaast hallucinant van aard is. In de vorm van soundscapes die flirten met drone en noise voert deze aapachtige je naar het surrealistische.

De sfeer neemt niet af op de momenten dat er niet wordt opgetreden, Cette Truc draait dan zijn selectie aan platen. Wees niet bang, we zullen het niet te laat maken.

Datum: 27 april 2010
Tijd: 21:00 - 23:30
Entree: 5 euro
Locatie: vmDAVO publieksruimte

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda