Skip to Content

FabLab Truck

Het FabLab Komt naar Deventer! De FabLab Truck – een mobiel Fablab – staat van 1 tot en met 9 november in het Havenkwartier.

Het FabLab is er voor ondernemers in de maakindustrie, toegepast werkende creatieve professionals, kunstenaars, hobbyisten, studenten en iedereen die zich hier verder nog door aangesproken voelt. FabLabs werken veel samen en wisselen creatieve ideeën en technische kennis uit. Je kunt experimenteren met materialen en onderzoeken hoe je je ontwerp kunt optimaliseren en ideeën of concepten letterlijk tastbaar maken.

Een prototype, maquette of kunstobject van allerlei verschillende materialen kun je hier zelf maken. Uitgangspunt is dat je alles wat je op je pc of laptop kunt ontwerpen ook om kunt zetten in een twee – of driedimensionaal object. Een FabLab is een werkplaats voor digitale fabricage waar je met digitaal gestuurde apparatuur (o.a. scanner, 3d-printer, lasersnijder) in theorie – alles kunt maken.

Op vrijdag 4 november is er van 16:00-17:00 uur vrije inloop voor kunstenaars. Aansluitend is WILLIE geopend. Je kan er dan o.a. ook eten en genieten van een concert. Op zondag 6 november is er van 10:00-18:00 uur vrije inloop voor alle geïnteresseerden. WILLIE is op die dag vanaf 15:00 uur geopend.

Organisatie: Kunstenlab (programma Ongezouten) i.s.m. MKB Deventer en Innovatienetwerk Stedendriehoek

Datum: 1 november 2011 - 9 november 2011
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Havenkwartier

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda