Skip to Content

Finissage tentoonstelling GRIDS

Op zondag 6 december om 15.00 uur sluiten we de tentoonstelling GRIDS af met een kunstenaarsgesprek tussen Art van Triest en Arno Kramer. De kunstenaars hebben veel raakvlakken in hun werk: je kunt de installaties van Art van Triest als ruimtelijke tekeningen beschouwen en Arno Kramer maakt in zijn tekeningen veel gebruik van patronen en herhaling. Hoe denkt Arno Kramer bijvoorbeeld over controle, het toelaten van toeval, het toeval weer sturen en gebruiken in het werk? Over de manier waarop Art van Triest het toeval heeft gebruikt voor destructie en constructie bij zijn performance?

We besteden tijdens het kunstenaarsgesprek ook aandacht aan de tentoonstelling AKI OUTside waarin studenten van de AKI/ArtEZ hun schetsontwerpen en maquettes laten zien voor een site-specific opdracht.

Aanmelden

Vanwege de maatregelen rond Covid 19 kunnen we een beperkt aantal gasten ontvangen voor de finissage. Reserveer daarom vooraf via info@kunstenlab.nl of telefonisch via 0570 611848. Vermeld hierbij met hoeveel personen je wilt komen en of je al dan niet uit één huishouden komt. Je kunt je ook ter plekke aanmelden bij de deur op zondag 6 december maar dan kunnen we helaas niet garanderen of er voldoende plek is.

Datum: 6 december 2020
Tijd: 15:00 - 16:00
Entree: gratis!
Locatie: Kunstenlab
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda