Skip to Content

Guillaume Gargaud ** verplaatst vanwege Corona

** We konden dit concert helaas niet door laten gaan op deze datum, vanwege het Corona-virus. Zodra dat mogelijk is, gaan we op zoek naar een nieuwe datum om dit concert alsnog plaats te laten vinden. Heb je al tickets gekocht? Je krijgt je geld natuurlijk terug.

Gitarist, componist en improvisator Guillaume Gargaud komt uit Le Havre in Frankrijk. Zijn expressieve spel was oa. te horen in dansvoorstellingen en experimentele cinema of in intieme duo’s en formaties met Burton Greene, Stephen Grew, Marc Edwards, Jack Wright, Korvat Ensemble, etc. Hij nam al ongeveer zesentwintig(!) albums op en speelt solo in Europa, de VS en Canada.

De mindblowing muzikaliteit van deze gitaarvirtuoos is misschien wat lastig in woorden te vangen, maar wordt in recensies regelmatig vergeleken met grootheden als Fennesz, Steffen Basho-Junghans, Nick Drake, Hecker, Biosphere, Derek Bailey, Wolfgang Voigt, Basic Channel, Fripp & Eno. Dat lijkt een wonderlijk gevarieerd rijtje, maar klopt wel. Al komen de electronische referenties vanavond waarschijnlijk een beetje te vervallen, want in De Perifeer speelt Gargaud een akoestische gitaarimprovisatie.

Datum: 24 april 2020
Deur open: 19:30 uur
Tijd: 20:00
Entree: €4 voorverkoop, €5 aan de deur (bestel tickets)
Locatie: De Perifeer
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda