Skip to Content

Havenrock

Na een periode van stilte is Stichting Heavy-rocks met Havenrock weer terug van weg geweest! Zaterdag 13 April zal de derde editie van Havenrock plaats vinden in de Davo panden in Havenkwartier Deventer.

Maar liefst 10 bands en DJ ULK zullen deze dag present zijn. Rond 13:00 uur zal de jonge band Overruled uit Drente het festival openen met een portie onvervalste old-skool metal. Denk aan Iron Maiden, Accept, Anthrax, Airbourne, enz.

Met ex- leden van onder andere Extreem Eczeem, Escucheon en Grasp of Sene is de tweede band Profligate een aanwinst in de metal-scene. Deze band zal met veel passie een live show neerzetten van Thrash/Death metal met invloeden van onder andere Morbid Angel, Carcass, Sepultura en Slayer.

Als derde band zal Iniuria uit Overijssel het podium betreden, met invloeden van o.a Cannibal Corpse, Autopsy en Inhume zal deze band het Davo pand laten schudden met een portie Death/Grindcore metal die u nog lang zal heugen.

Deluzion is de vierde band die het podium zal betreden, met o.a de ex- drummer van Goddess of Desire is deze Zutphense/Deventerse band er weer helemaal klaar voor om het podium onveilig te maken met onlangs geschreven nieuw materiaal.

Met een combi van Death/Folkmetal en humor uit Twente/Overijssel zal de band Skaldgrim met onder andere Erik Nijkamp in de gelederen als vijfde band het podium van Havenrock onveilig gaan maken.

Als zesde band is Chiraw gecontracteerd. Deze band won in 2006 de Aardschok/Jagermeister Metal Bash en dat resulteerde in optredens op onder andere de Zwarte Cross enWaldrock. Ook heeft Chiraw het voorprogamma mogen doen voor Sepultura, Volbeat en Textures. Verwacht een zeer energieke show waar relaxen er niet bij is.

 

Datum: 13 april 2013
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 20 euro
Locatie: vmDAVO publieksruimte

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda