Skip to Content

Havenwerk

Dit voorjaar organiseert het Theaterschip uit Deventer voor de eerste keer Festival Havenwerk. Op 15, 16 en 17 mei 2009 vind dit festival plaats in het Havenkwartier in Deventer.

Festival Havenwerk biedt een programma van eigentijdse kunstuitingen door en voor jeugd en jongeren van 6 tot 23 jaar en organiseert workshops op het gebied van theater, klassieke muziek en film.
De voorstellingen, concerten en workshops vinden plaats op bijzondere locaties in en rond de eerste havenarm in Deventer. Deze havenarm heeft met zijn oude industriële panden al vele unieke locaties, en speciaal voor deze gelegenheid zullen aan de lange kade bijzondere, historische (zeil)schepen worden afgemeerd, die ook zullen dienen als podium.

Meer dan 12 verschillende Jeugdtheaterscholen met 14 verschillende voorstellingen hebben hun komst naar Havenwerk toegezegd net als 4 jeugdorkesten en 12 jeugdensembles.

11 Bijzondere historische (zeil) schepen meren af in de binnenhaven waar op hun witte zeilen films zullen worden geprojecteerd. Meerdere schepen zijn ook van binnen te bezichtigen.

Samen met de 50 gratis workshops die zullen worden gegeven staan er tijdens festival Havenwerk op 15, 16 & 17 mei meer dan 140 activiteiten gepland in de industriële panden, aan boord of in een van de drie circustenten.
De toegang tot het festival kost 2 euro per dagdeel. Voor een heel weekend is ook een passe partout verkrijgbaar voor 5 euro. Er kan ook betaald worden met de CJP cultuurkaart.

Kijk voor meer info ook op www.festivalhavenwerk.nl

Datum: 15 mei 2009 - 18 mei 2009
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 2 euro per deagdeel of 5 euro passepartout
Locatie: Havenkwartier

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda