Skip to Content

Herfstvakantie: Keuze workshop.EGD

Op zoek naar een creatieve workshop om te doen in de Herfstvakantie in Deventer? Meld je aan voor de Keuze workshop.EGD op vrijdag 26 oktover vanaf 15:00.

Keuze 1: STENCIL ART
Je krijgt een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. Je oefent eerst even met spuitbussen op een paneel. Je snijd zelf je sjablonen uit papier. Daarna ga je met stencils, sjablonen  en spuitbussen zelf een schilderij maken wat je gelijk mee naar huis kan meenemen!
Voorbeeld Video: https://youtu.be/fc_Fsb782I8

Keuze 2: TAPE ART
Je krijgt een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. Je maakt samen een fantastisch kunstwerk met diverse kleurrijke tape dat je gelijk mee naar huis kan meenemen!
Voorbeeld Video: https://youtu.be/iHL62EA-Erw

Keuze 3: STOP-MOTION
Je krijgt een korte uitleg over hoe Stopmotion en animatie werkt.  De deelnemers bedenken zelf een verhaal en maken benodigdheden. Daarna gaan we samen de foto’s voor de video maken. De korte video word na de workshop gestuurd om te delen.
Voorbeeld Video: https://youtu.be/44pykLcOOI0

– De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Kosten deelname:
– Kind: € 22,50
– Volwassen:  € 37,50

AANMELDEN: e.scheffer@egbertegd.nl of 06 244 16 387

Meer foto’s en video’s zie de nieuwe website: www.egbertegd.nl

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen!

Datum: 26 oktober 2018
Tijd: 15:00 - 17:00
Entree: gratis!
Locatie: Egbert.EGD
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda