Skip to Content

Juxtapose Day&Night

Zondag is het weer tijd om maximaal te chillen bij WILLIE! Dit keer nodigen we de vrienden uit van Juxtapose, de nieuwe organisatie uit de omgeving van Arnhem en omstreken met een zeer brede en erg diverse muzikale smaak.

Vanaf 15.00 uur beginnen we meteen met chille tunes en vette beats. Verwacht vooral onverwachte combinaties. Tegenstellingen die elkaar juist aanvullen. Broeierige jazz en compromisloze breakbeat? Dubstep voor de dansvloer versus zwaarmoedige ambient? House uit Detroit en afro uit Ethiopië? Juxtapose denkt van wel en nodigt al zijn medestanders uit om samen met ons onverwachts te combineren. Juxtapose probeert hedendaagse bass-heavy muziek te combineren met allerhande genres. Avant-garde en dansvloer worden beiden gewaardeerd.

Na de zeer geslaagde Day&Night van Savoir vorige maand hebben de heren Dollkraut & Eelco Couvreur zich wederom met veel plezier laten overhalen door de vrienden van Juxtapose om hun favoriete tracks nogmaals te komen spinnen.

Line up: Rik Payne, Ditto, Patski, Dollkraut, Eelco Couvreur

Dit jaar zal Juxtapose o.a. ook een eigen stage hosten op het 8BAHN AREA festival (6-7-8 juli) dat groots zal uitpakken op het voormalige legerterrein in Ede.

Datum: 17 juni 2012
Tijd: 15:00 - 22:30
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda