Skip to Content

Kindertheaterdag

KCO en Jonge Klei organiseren op 12 februari een project in Overijssel rond theatermaken met kinderen. Dit project vindt plaats in het Havenkwartier. Het programma bestaat uit workshops, korte presentaties van Jeugdtheaterscholen uit Overijssel rondom het thema Broers en Zussen. Daarnaast wordt de voorstelling BROER TE KOOP gespeeld.

Kinderen hebben iets magisch. Hun ideeën, uitdrukkingsvormen, denkbeelden en hun aanwezigheid doen iets met je. Theatermakers en –docenten maken er prachtige, ontroerende voorstellingen mee. Wilt u zich ook verdiepen en voorstellingen maken met kinderen tot en met 12 jaar? Meldt u dan aan voor de Kindertheaterdag en doe mee met de workshop van Alexandra Broeder en de voorstelling BROER TE KOOP van Sharon Varekamp.

Programma
10.00 Inloop in DokH2O
10:30 Welkom en presentatie onderzoek Welke artistieke ambities heb je als maker en waarom of hoe zet je daarvoor kinderen in?
11:00 Workshop Theater maken met kinderen door Alexandra Broeder op het Theaterschip
13:15 Lunch in DokH2O
14.15 Voorprogramma BROER TE KOOP: Presentaties rond thema voorstelling Broertjes en Zusjes door jeugdtheaterscholen op Theaterschip
15.15 Pauze
16.00 Voorstelling BROER TE KOOP in DAVO en aansluitend nagesprek
17.15 Borrel in DokH2O

In de pauzes is er de mogelijkheid om de tentoonstelling van de voorstelling BROER TE KOOP te bekijken.

Deelname is gratis.

Aanmelden
Iris Offringa, adviseur Amateurkunst bij KCO via e-mail: ioffringa@kco.nl of per telefoon: 038 4225030. Onder vermelding van naam, adres, motivatie om naar deze dag te komen en wel of geen gebruik lunch.

Datum: 12 februari 2011
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Theaterschip

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda