Skip to Content

Knijper Party Simulator

KNIJPER is terug! Het avondje ongecompliceerd hangen, dansen en ander vertier in De Perifeer. Met DJ-vriendjes van Meneer De Perifeer, en zo af en toe een verrassende live act of weirde shit uit de underground.

Vanwege corona komt De Perifeer i.s.m. radio TIJDEN VAN NOOD met de KNIJPER Party Simulator! De WAT!? Jawel, we gaan ‘gesimuleerde feestjes’ vanuit De Perifeer naar je eigen huiskamer brengen, via radio TIJDEN VAN NOOD! Ga gewoon naar tijdenvannood.com, zet je volume goed ver open, pak een drankje, doe een huiskamerdansje, hang met ons in de chat, en je bent erbij. Okay, je bent er niet fysiek bij in De Perifeer, maar toch bijna net echt. Feel the real!

Op het gesimuleerde feestje van vanavond komt Vrolijke Dries keihard met een Hollandse four to da floor polonaise set. Voor alles een eerste keer, ook in De Perifeer… hossen en meezingen mensen! Dion Cassius aka Dr Dee produceerde laatst deze laidback track met Roscovitsch en werkt nu aan nieuw materiaal voor de zomer, maar duikt voor dit feestje ruim 10 jaar terug in de tijd met een monsterset van 140 tracks op 140 bpm in 140 minuten.

Tot ziens bij TIJDEN VAN NOOD! Tot ziens bij de KNIJPER Party Simulator!