Skip to Content

Knopje Gaat Vreemd

Knopje Gaat Vreemd in… Deventer is een eerste van een reeks van unieke edities, die Knopje, naast zijn bijzondere nachten in zijn vaste Nijmeegse locatie Brebl gaat doen.

Bijzondere aandacht gaat deze avond uit naar een vriend van Knopje, Dominik Eulberg.

Mannigfaltig, de titel van zijn nieuwe album. Elementen van ambient, downtempo, electronica en pop die allemaal met de natuur zijn verweven. Eulberg schrijft: ‘Muziek heeft alleen zin voor mij als het iets te zeggen heeft. En ik heb nu iets te zeggen! Zijn boodschap is om mensen gevoelig te maken voor de natuur.

Roi Koch is net als de voorgaande edities de gastheer. Hij is en blijft een onmisbaar begrip voor Knopje en hij zal ervoor zorgen dat de juiste toon wordt gezet. De ervaring is hierbij een belangrijk ingrediënt. Met Knopje heeft hij de juiste formule gevonden om het juiste te ontdekken en het neusje van de zalm voor zijn projecten te boeken.

Iedereen met passie voor muziek en die zin heeft in een feestje is welkom. Wij zullen het uiterste vergen om mooie klanken te brengen. Het zal een streling worden voor gehoor en geest.

De intieme uithoeken van melodische techno zullen worden verkend en voor diegenen die er voor open staan zal DOK H2O een interessante plek zijn om fysiek tot rust te komen en de geest een dosis genot toe te dienen. Het wordt een sfeer van liefde en verliefdheid.

Datum: 29 november 2019 - 30 november 2019
Deur open: 22:00 uur uur
Tijd: 22:00 - 03:00
Entree: €12,00 (bestel tickets)
Locatie: Valencia
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda