Skip to Content

Kunstenaarsgesprek met Willum Geerts (exposant EVERYBODYHAPPY)

Naar aanleiding van de tentoonstelling EVERYBODYHAPPY vindt op zondag 12 juni om 16.00 uur onder leiding van Alex de Vries een kunstenaarsgesprek plaats met Willum Geerts en de auteurs van de publicatie EVERYBODYHAPPY, Jero van Nieuwkoop en Nancy Hoffmann.

Aansluitend wordt het eerste exemplaar van het boekje ‘EVERYBODYHAPPY’ gepresenteerd. De publicatie is het eerste deel uit de reeks ‘Alles (min of meer)’ waarin de auteurs dieper ingaan op het werk, de werkwijze en visie van Willum Geerts. Vanaf 15.00 uur is er een performance in de Kunstenlabsteeg te zien.

Alex de Vries is partner Stern/Den Hartog & De Vries, communicatie voor Kunst en Cultuur en oud- directeur van de kunstacademie ‘s-Hertogenbosch.

In het Kunstenlab en de Kunstenlabsteeg exposeert Geerts in de gelijknamige tentoonstelling sculpturen die in de tijd een verandering ondergaan. De installaties worden afgewisseld met rekwisieten; objecten die het beeld compleet maken of juist verwarring scheppen. In de installaties is een spanning voelbaar, al kan je er als toeschouwer niet de vinger opleggen: gaat er zo iets gebeuren of heb je het al gemist?

De tentoonstelling EVERYBODYHAPPY is nog tot en met zondag 19 juni in het Kunstenlab te zien.