Skip to Content

LEKK3R

Na meer dan een jaar van vragen, gissen, gisten, de meest bizarre verhalen door Deventer en omstreken, nog meer vragen en bij velen van jullie heel veel twijfel. Twijfel of er nog wel een nieuwe Lekker! zou gaan komen. Ja! Natuurlijk komt die er weer! En wel op zaterdag 28 september!

In november 2010 werd er op een zeker moment geroepen: we moeten weer eens een feest geven… Eentje die anders is, eentje die zal blijven hangen. Los van de hokjes en los van de norm. Het jaarlijks terugkerend Techno evenement dat menig hart in- en buiten Deventer heeft weten te verrassen en te veroveren wordt daarom wederom een grootse! De derde editie is dan ook een feit… En wij presenteren jullie deze derde editie van Lekker! dan ook als: LEKK3R!

En voor LEKK3R! meren wij aan op een nieuwe locatie. Namelijk DOK H20. Het vernieuwde DOK H20 welteverstaan. Dat capaciteit, ruimte en de mogelijkheden biedt voor een intiem feest vol beleving zoals wij dat voor jullie het liefst willen geven. Met het industriële karakter van het Havenkwartier als decor. En met de sfeer, beleving, muziek en productie waar Lekker! heilig in gelooft. En waar jullie inmiddels ook wat van mogen verwachten!

Line-up: Leon B, Tom le Crow, Maarten Obdeijn, DCK, Ja2p3r
Visuals: VJ LeipeLeon & Wonderboys [b2b] Captain on the bridge: Mc Meinemanski
Geluid: Funktion One, hét geluidssysteem dat horen, voelen en beleven een compleet nieuwe dimensie geeft.

Tickets:
Voor de ticketing van dit evenement zijn we in zee gegaan met Ticketpunk. Een nieuwe ticketprovider, van Deventer bodem, die net zo eigenwijs is als ons. Zo zal de prijs die op onze posters en flyers staan (€16,- vvk) ook de prijs zijn die je uiteindelijk zal afrekenen bij het bestellen van je ticket. Geen bijkomende kosten achteraf dus, zoals bij veel andere aanbieders vaak wel het geval is. Het is een ‘all-in’ prijs… En dat vinden wij net zo Lekker als jullie!!

De ticketverkoop is inmiddels gestart en ze zijn verkrijgbaar via onze website: www.lekkerhousen.nl

Like us. Follow us. Party with us.
http://www.facebook.com/lekkerrr

Datum: 28 september 2013 - 29 september 2013
Tijd: 22:00 - 03:00
Entree: 16 euro
Locatie: Valencia
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda