Skip to Content

Lezing Style Coach Chiara Spruit

Gratis tickets claimen? Houd Facebook in de gaten!

Hoe bouw je je ideale kledingkast op, selecteer je wat je wilt houden en doe je nieuwe ontdekkingen in je eigen kast?

 Chiara geeft je tips hoe je jouw identiteit kunt ontdekken en dit kan matchen met je kledingkast. Je maakt een stappenplan hoe je op vernieuwende wijze jouw stijl en pasvorm vast kunt stellen. En je krijgt handvatten om thuis te gaan combineren met de kleding die je al hebt.

Tijdens de workshop kun je ook je hulpvraag stellen, Chiara zal er een aantal behandelen. Je kunt een kledingstuk meenemen dat je lastig vindt om te combineren. Is het een miskoop of kun je er nog wat mee? Je mag ook je favoriete kledingstuk meenemen, dan vertelt Chiara hoe je dat nog op andere manieren kunt combineren. Kortom een workshop vol inspiratie en nieuwe inzichten!

DUTCH SUSTAINABLE FASHION WEEK
4 t/m 13 oktober vindt voor de 6e keer de Dutch Sustainable Fashion Week plaats! 10 dagen lang waarin het draait om bewustwording op het gebied van duurzame mode. Want dat het anders moet is wel duidelijk. De kledingindustrie is enorm vervuilend en we gooien met zijn allen veel te veel weg. Met de Dutch Sustainable Fashion Week willen we op een leuke manier laten zien hoe het ook anders kan! En dat is heel divers en varieert van; langer met je kleding doen, recyclen, repareren, minder kopen, bewust kopen, ruilen, tweedehands en kleding kopen van duurzame materialen en merken.

Datum: 9 oktober 2019
Deur open: 12:00 uur
Tijd: 19:30 - 20:45
Entree: gratis! (bestel tickets) (reserveer plaatsen)
Locatie: De Zwarte Silo
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda