Skip to Content

Lokale markt Van Streek tijdens Dickens Festijn

De organisatie van de Smaak van Deventer (Smaak Events) en Fooddock slaan de handen ineen en presenteren: Van Streek! Lokale, ambachtelijke producenten houden tijdens het Dickens Festijn markt bij Fooddock. Op 19 en 20 december vind je hier het lekkerste uit de regio!

Met ‘Van Streek’ heeft Smaak Events de beste producenten geselecteerd uit de regio. Bezoekers kunnen genieten van zo’n 10 lokale producenten op de markt. ‘We hebben een erg divers en smakelijk aanbod’, aldus initiatiefnemer Job Nederlof. ‘Biologisch Made Easy, een biologische boerderij met grasgevoerde koeien en buffels staat bij Van Streek. Hof van Twello verkoopt streekproducten van meer dan 30 lokale, eco- en fair trade producenten! Ook zijn we heel blij met het Streekbierenhuis, die de lekkerste lokaal gebrouwen speciaal bieren aanbiedt! Dit alles wordt omlijst met fijne muziek in de industriële sfeer van Fooddock.’

Smaak Events en Fooddock organiseren de komende drie jaar ‘Van Streek’ bij Fooddock. Hiermee willen de initiatiefnemers een mooie aanvulling neerzetten aan het Dickens Festijn, waar ook ruimte is voor de Deventenaar die aan de drukte wil ontsnappen. Meer informatie over Van Streek en alle deelnemers is te vinden op de facebookpagina www.facebook.com/vanstreekevent.

Datum: 19 december 2015 - 20 december 2015
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: De Zwarte Silo

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda