Skip to Content

LOS

Havenkwartier Deventer gaat dit jaar voor de tweede keer LOS! Op zaterdag 18 april openen we opnieuw de deuren. Alles wat er in dit prikkelende havengebied te vinden is wordt je aangeboden op een presenteerblaadje. Van de glorieuze terugkeer van PIKNIK tot de presentatie van een kersverse dichtbundel in Kunstenlab, van expedities door het hele Havenkwartier tot een muzikaal ronkende V12 bij de smeedwerkplaats, van unieke éénkamerhotels tot avontuurlijke muziek in De Perifeer, van open ateliers tot exposities en demonstraties. We hebben concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils. Proef de sfeer en ontdek de schatten van het Havenkwartier.

De meeste deuren zijn open van 13:00 – 18:00 uur, maar daarnaast worden er op veel locaties extra activiteiten georganiseerd, die door kunnen lopen tot later in de avond. Bijzondere eet- en drinkgelegenheden zijn in het Havenkwartier ook ruimschoots voorhanden. Bovendien valt LOS dit keer prachtig samen met de officiële opening van de opnieuw ingerichte Mr. H.F. de Boerlaan.

LET OP: Er zijn geen pinautomaten in het Havenkwartier en bij de meeste locaties kan niet met pin betaald worden. Parkeren kan o.a. ook op het parkeerterrein van Roto Smeets aan de Industrieweg.

Jullie zijn op deze dag o.a. van harte welkom bij: Lucy in the Sky, Spacecowboys, Smartlab Deventer, Kunstenlab, PIKNIK, esc.rec. & De Perifeer, Kunstgoud & Agatha Leerdam Sieraadontwerp, Egbert.EGD, Jimki, Dok H2o, Tamtam objektentheater, Bella Macchina, La Bottega Italiaanse delicatessen, Kunstuitleen Deventer, Create Dance en Theaterschip in het Huis voor de Amateurkunst, Elise van der Linden, Meelvanmonique Marketingcommunicatie, Koek FM & Studio Wonder, 6’4″ Design Manufactory, TREET Deventer, Felix, Ruimtewerking, Atelier EigenAardig, Creation in Fire and Metal, Loods570, Femke Teussink Fotografie, NIK en Alice Instant Interieurontwerp en Advies, Grijze Silo Deventer, Aukje Grouwstra, Tangel atelier…

Bovendien valt LOS dit keer prachtig samen met de officiële opening van de opnieuw ingerichte Mr. H.F. de Boerlaan.

Bekijk hier het complete programma en de plattegrond.

Datum: 18 april 2015
Tijd: 13:00 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie: Havenkwartier
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda