Skip to Content

=MEER Matchingsavond

Heb je een creatief en innovatief idee voor een nog te ontwikkelen product, dienst of nieuwe markt? Kom dan naar de =MEER Matchingsavond voor ondernemers en creatieve professionals op dinsdag 3 mei a.s. om 19.30 uur in de Interventiekamer van het Havenkwartier, Scheepvaartstraat 7 A (aan de kade) Deventer.

Op de =MEER Matchingsavond worden ondernemers met een goed idee aan creatieve professionals gekoppeld en andersom. Vorm je al een team, en wil je feedback op je plan, dan kan dat ook. Er zijn adviseurs aanwezig om het plan vertrouwelijk te bespreken. De avond is onderdeel van de =MEER innovatieprijs voor co-creatie en de provincie Overijssel biedt het winnende team 30.000 euro voor de uitvoering van het idee.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan bij het Kunstenlab door te mailen naar marike@kunstenlab.nl. Vermeld daarbij of je komt voor matching of voor feedback op een plan/idee. Uiteraard worden alle ideeën vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie en de voorwaarden kijk op ismeer.nl of www.ongezouten.nl/ongezouten/ismeer of bel 0570 611848.

Datum: 3 april 2011
Tijd: 19:30 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie: Interventiekamer
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda