Skip to Content

Modeltekenen voor kunstenaars

Kunstenaars kijken vol liefde terug op hun modeltekenervaringen. Om dat vertrouwde gevoel van aandachtig kijken, registreren, tekenen en denken weer op te roepen organiseert WILLIE een middag modeltekenen voor beeldend kunstenaars uit Deventer en omgeving.

Op 19 februari wordt er getekend door tien professionele kunstenaars uit Deventer. Zij maken een serie modeltekeningen die na de sessie geëxposeerd worden aan de wanden van Podium Willie. Zowel de tekensessie, als het inrichten en de tentoonstelling zelf is voor publiek toegankelijk. Hiermee wordt een unieke kijk geboden in de keuken van de kunstenaar. Het hele proces van het ontstaan van een kunstwerk tot en met het exposeren is bij te wonen.

Op zondag 19 februari zullen Loes ten Anscher, Hans Bosman, Fikret Devedzic, Loes Enklaar, Aukje Grouwstra, Edith Meijering, Marina Nijdeken en Heleen Simons komen tekenen. En dan is er nog een WILLIE-ezel waarop o.a. Sebiha Demir, Margot Olde Loohuis en Babet Olde Weghuis zullen tekenen. Zij beginnen om 15.30 uur en om 19 uur zal de tentoonstelling worden ingericht. De tekeningen zijn daarna nog te zien t/m 26 februari.

Naast het modeltekenen is de bar open en is er rond 18 uur de mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen.

Datum: 19 februari 2012 - 26 februari 2012
Deur open: 15:00 uur
Tijd: 15:30 - 22:00
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda