Skip to Content

Moonstones + Dion Cassius

Moonstones + Dion Cassius
Fijn dan! Moonstones zijn eindelijk weer terug bij WILLIE! Dit keer brengen ze samen met Dion Cassius die diepe, diepe dubstep sound. Donkere, sub bass skankidge.

DJ-collectief Moonstones uit Deventer en Enschede draait om dubstep met vette beats, vette wobbels, maar voornamelijk met een moddervette bas. Met tassen vol vinyl klappen ze de dikste tunes rechtstreeks van de naald je oorschelp in. Hun sets voelen door de geweldige opbouw echt als een trip. Naast draaien, organiseren ze ook KlubDub, het dubstepfeest van het Burgerweeshuis.

Dion Cassius bouwde vroeger als Dion zijn beats voor o.a. DuvelDuvel en Jawat!, maar maakte een paar jaar geleden de switch naar dubstep. Met succes, want Dion Cassius is inmiddels uitgegroeid tot een naam die niet meer is weg te denken uit de Nederlandse dubstep scene. Hij was dan ook al regelmatig te vinden in de line-up van KlubDub in het Burgerweeshuis. Behalve de lekkere, rauwe dubstep sets die hij daar knalde is Dion Cassius (net als Moonstones) net zo down met de subtielere, diepere wobbels. Maar waar laat je die horen in Deventer? Bij WILLIE dus.

Gewoon vroeg komen allemaal, we beginnen al om 20:00 uur! Ontdek samen met ons de diepste sublagen van dubstep. Stilstaan gaat je daarbij echt niet lukken, ook dit wordt intens zweten! Of anders zie je deze avond gewoon als een hele lange inleiding voor het ruigere werk van Tunnidge, Razor Rekta, Eptic en (alweer!) Moonstones bij KlubDub in het Burgerweeshuis de dag hierna.

Datum: 8 juni 2012 - 9 juni 2012
Deur open: 17:00 uur
Tijd: 20:00 - 01:00
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda