Skip to Content

Muziek bij de Buren: Bart Folmer in De Perifeer

Muziek bij de Buren Deventer is hét huiskamerfestival van Deventer. Op zondagmiddag 13 december veranderen huiskamers door heel Deventer in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek. De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

De Perifeer doet als een wat uitzonderlijke ‘huiskamer’ ook mee aan Muziek bij de Buren. De Perifeer is een intiem mini-podium in mijn eigen atelier, in Havenkwartier Deventer.

Bart Folmer zal deze middag tussen 13:00 en 17:30 uur een aantal korte optredens geven in De Perifeer. De exacte tijden zullen binnenkort te vinden zijn in het programma van Muziek bij de Buren.

Misschien ken je hem als KALIMA of SUNBOW. Maar dit optreden in De Perifeer wordt een try-out van Bart Folmer’s nieuwe, voorlopig naamloze project met in ieder geval drie gastmuzikanten: Anne Bakker (viool/stem), Dotlights (gitaar/elektronica) en Jan Paul de Bondt (piano/toetsen). Denk melancholische strijkers, neo-klassieke pianopartijen, subtiele elektronica.

LET OP: De Perifeer is klein en snel gevuld, dus kom op tijd!

Datum: 13 december 2015
Tijd: 13:00 - 17:30
Entree: gratis!
Locatie: De Perifeer
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda