Skip to Content

Muziek bij de Buren: Landed on Earth

Mini-podium De Perifeer doet als ‘huiskamer’ voor het vierde jaar mee aan huiskamerfestival Muziek bij de Buren. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres. Net als in voorgaande jaren (met Moonstones, Kalima en Jeroen Diepenmaat) zocht en vond De Perifeer weer een uitzonderlijke lokale act van internationaal -of in dit geval zelfs interplanetair- formaat.

Landed on Earth is een nog maar nét gelande elektronische act die met akoestische instrumenten, verschillende synthesizers en modulaire synths een mix van progressieve jazzy eclectische dub maakt. Op uitnodiging van De Perifeer speelt dit extraterrestriale duo tijdens Muziek bij de Buren hun debuut!

Een dikke primeur dus, maar ondanks dat zijn de twee leden van Landed on Earth hier op aarde allesbehalve debutanten… Thomas Lauren (oa. Qindek, Ondergrondse Boventoon, Savoir Records) en Twan Sallaerts (oa. mc en collabs met Ion Ludwig en Jeroen Diepenmaat) hebben hun sporen zowel binnen Deventer als buiten de landsgrenzen al ruimschoots verdiend.

Wij zijn waarschijnlijk net zo benieuwd als zijzelf om te horen hoe dit uitpakt, maar deze combi kan eigenlijk alleen maar moddervet worden. Grijp je kans! Landed on Earth speelt drie keer: om 13:45, 15:15 en 16:45.

Datum: 9 december 2018
Deur open: 13:15 uur
Tijd: 13:45 - 17:15
Entree: gratis!
Locatie: De Perifeer
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda