Skip to Content

Muziek bij DOK: Fool’s Gold en Poolse band The Corners

Op zondag 10 april staat in havenkwartier Deventer bij DOK H2O niet 1, maar 2 bands op de planken. Fool’s Gold en The Corners hebben elkaar ontmoet op een festival in Polen en het is nu tijd om in Nederland samen te rocken. The Corners komen voor enkele optredens speciaal helemaal uit Polen! The Corners is een Rock & Roll Coverband die van alle rock-markten thuis is. Ze spelen op vele Poolse concerten waaronder de ondersteuning van Poolse beroemde Rockbands! Daarnaast zijn ze ook bezig met eigen muziek en zijn ze van start gegaan met de opnames van hun eigen demo in het genre Indie / Rock / Post Rock.

Aan welke nummers moet je dan denken bij The Corners? The Corners gaan helemaal los op een aantal van hun eigen nummers, maar bovenal op Blink 182, Pendulum, The Offspring en nog veel binnen deze rocksmaak!

Fool’s Gold is een 5 mans formatie en vindt zijn roots in Lettele (OV). Vanuit een oude melkstal worden al jaren cover hits gebrouwen in het Rock Genre. Het brede repertoire zorgt ervoor dat een uitgebreid publiek kan genieten van Foo Fighters tot Roy Orbinson en AC/DC tot aan Amy Winehouse. Dit jaar staat Fool’s Gold zelfs in de regio finale van Clash of the Coverbands! Kortom 2 geweldige bands op 1 avond!