Skip to Content

Nanko

Na een programmastop van 6 weken start WILLIE op 13 mei weer fris met een goedgevulde zondag. Om 16:00 uur treedt Nanko voor ons op.

Nanko is een gitaarvirtuoos uit Rotterdam, die zijn eigen vorm gevonden heeft binnen de jazz. Hij maakt een naadloze verbinding tussen gitaarmuziek en electronische muziek. Klassiek, jazz en funk worden vermengd met breakbeats, IDM, glitch en ambient.

Nanko stond al op festivals als Sonic acts in Paradiso Amsterdam, Toonfestival Haarlem, State X Den Haag, REMF (Rotterdam Electronic Music Festival), Kilkenny Arts Festival in Ierland en hij was de openingsact van Jamie Lidell op North Sea Jazz. In 2010 werd drummer Philipp Ernsting (bekend van Doktor Schnitt) onderdeel van de live act waarmee Nanko in 2011 toerde. Nanko toerde in 2011 samen met Jaga Jazzist en was het hoogtepunt op de nationale jazzdag in Lantaren Venster, Rotterdam.

Vooraf opent de expositie “Half werk” en aansluitend kun je genieten van een goede maaltijd en daarna nog lekker even dansen op de platen van De Platenfabriek.

Datum: 13 mei 2012
Deur open: 15:00 uur
Tijd: 16:00 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda