Skip to Content

NNENN presenteert debuutalbum

Electronicaduo NNENN (spreek uit als en, en, en, en) presenteert haar debuutalbum Snapshots of Eternity in de podiumruimte in het Kunstenlab. De synergie tussen singer-songwriter Johanneke ter Stege en producer Tonny Nobel levert meer op dan muziek alleen. NNENN: “Meteen toen we begonnen met opnemen wisten we dat we onsterfelijk wilden zijn, omdat het zo inspirerend en intens was om samen te werken dat het zonde zou zijn als het ooit voorbij zou gaan. Niets is echter eindeloos, behalve de eeuwigheid misschien.” Na ruim een jaar lang schrijven, schaven en schrappen is er een album waarop ze het verhaal vertellen over hun gezamenlijke fascinatie: de tijd. Dit sluimert door in de foto’s en gedichten die onderdeel zijn van het album.

Deventer muzikant/dj/kunstenaar Kalima draait alles aan elkaar met een mix van de beste elektronische popmuziek van de afgelopen decennia.

Het optreden zal live opgenomen worden door de vinylrecorder van Smartlab die ter plekke de show alle vastlegt op plaat en daarmee dit ene moment vereeuwigt op één plak gitzwart vinyl. Het album is te koop in het Kunstenlab café. Je kunt het Smartlab de gehele avond bezoeken.

In het café kun je de foto’s en gedichten bewonderen van Johanneke ter Stege en in de grote zaal de tentoonstelling Time Shift die naadloos aansluit bij de fascinatie van het muziekduo voor tijd. In deze groepstentoonstelling staan kunstenaars stil bij de fenomenen van tijd, versnelling en verstilling.

De presentatie van de debuutalbum Snapshots of Eternity wordt georganiseerd door Productiehuis ON in samenwerking met het Burgerweeshuis en Kunstenlab.

Datum: 13 november 2015
Tijd: 20:00 - 23:59
Entree: € 5,- / ticket + debuutalbum: € 15,- (bestel tickets)
Locatie: Kunstenlab
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda