Skip to Content

NYE Deventer

Het Deventer Stadsfestival, Fooddock en EndeBrug presenteren gezamenlijk NYE Deventer, een onvergetelijke nieuwjaarsnacht op het Havenkwartier. Op een unieke locatie aan het water, kan er zowel binnen als buiten de muren van Fooddock genoten worden van het ‘grootste’ Oud en Nieuw feestje van Deventer.

Vorig jaar was NYE (Garden of Sounds) binnen 2 weken helemaal uitverkocht, dat motiveerde en stimuleerde om dit jaar de lat hoger te leggen. We pakken bij NYE Deventer groter uit met maar liefst twee muziek area’s, waarbij naast DJ’s ook live artiesten hun opwachting gaan maken. Zo keert de GARDEN OF SOUNDS terug als main area, maar groter en spectaculairder. Verwacht een muzikale oase waar je tot diep in de nacht gedanst kan worden op alles van classics tot de hedendaagse clubkrakers, met dit jaar een bijzondere headliner act.

Voor de liefhebbers hebben we dit jaar de DIRTY PLEASURE DOCK, waar in een kleinere club setting meegezongen kan worden op al jouw guilty pleasures. Een ideale ontmoetingsplek waar champagne glazen geklonken kunnen worden op de stoutste deuntjes van nu en toen. Met de haven als achtergronddecor, maken we gebruik van al het beste wat FoodDock te bieden heeft, zo kun je voor de lekkere trek terecht in het FOOD FOREST. Tot slot kan er genoten worden van vuurwerk (en een sigaretje) op het drijven waterplatform. NYE Deventer brengt lokale helden en nationale namen samen in 1 line-up. Verwacht de heerlijkste deuntjes voor iedereen, een overvloed aan champagne gecombineerd met de rijke keuken van FoodDock.

Datum: 1 januari 2019
Deur open: 00:00 uur
Tijd: 00:30 - 06:00
Entree: 35,- (bestel tickets)
Locatie: De Zwarte Silo
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda