Skip to Content

OGBT

Ondergrondse Boventoon – Regionale Diepgang.

De dagen worden korter, de nachten starten eerder…

Op vrijdag 28 november duiken we daarom al bijtijds de diepte in tijdens een nieuwe editie van OGBT in Dok H2O. We starten al om 19.00 uur om elke act de tijd te geven die het verdient en de focus ligt dit keer op artiesten uit de regio. Natuurlijk wel met het herkenbare OGBT geluids- en DJkwaliteit-keurmerk.

* NELIS *
Zonder twijfel de meest veelzijdige DJ uit Deventer. Werkzaam bij Variaworld, de beste platenzaak uit de omgeving en de trotse eigenaar van een uiterst veelzijdige vinylcollectie die hij zonder blikken of blozen met lef de zaal in stuurt. Nelis zal de avond inluiden met een duistere kijk op machinale house en techno. Let the games begin.

* TWEE METER PETER *
Baard, Arnhem, Techno.
Sinds jaar en dag is Peter het techno ijkpunt op dikste undergroundparties en met zijn lengte en gemeende glimlach een herkenbare verschijning voor menig partybezoeker. Zijn vuist in de lucht betekent dat het goed is.
Dit keer de eer aan hem om zijn visie op elektronische muziek ten gehore te geven. Absolute aanrader.

* JURRE *
Met zijn openingset op de laatste editie van OGBT nog vers in het geheugen, liet Jurre onlangs op Robuust horen dat dit geen toevalstreffer was. Een ongekend talent dat op magistrale wijze rust, souplesse en diepte weet te combineren tot een underground verhaallijn met technomuziek van de groten der aarde.

Datum: 28 november 2014
Tijd: 19:00 - 23:30
Entree: 5 euro
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda