Skip to Content

OGBT presenteert Day & Night

Zondag 8 juni presenteert Ondergrondse Boventoon (OGBT) Day & Night in Dok H2o!

Daytime, 15:00 – 21:00 uur
– Daktari Soulsystem
– TROMGEROFFEL
Vrije entree

Daktari. Dit driekoppig vinyl ensemble weet feilloos verschillende genres tot een kloppend geheel te blenden. Zij zijn hard op weg met veel optredens op diverse festivals, te denken aan Free Your Mind, Zomerfeesten te Nijmegen en Pathfinder festival in Zutphen. Onderbuik.

Tromgeroffel is een kwartet bestaande uit Vinyl kunstenaar Jeroen Diepenmaat, Allesdoener Harco Rutgers, Chef Tete-a-Tete Twan Sallaerts en Professioneel ontdekker Bart Folmer. Dit, voor het oog, ongewone kwartet zal u ongetwijfeld weten te verrassen, verbazen, laten dansen en ontspannen. Elementair.

Corkville. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie, is de uit deventer afkomstige tekenaar en fijnlijn specialist Corkville aanwezig om overdag een kunstwerk te maken, dat ‘s nachts tentoongesteld zal worden. Centraal in dit werk staat de wortel waaruit de boom haar voeding put, zoals de dag de ruimte van de nacht invult. Transformatie.

Nighttime, 22:00 – 03:00 uur
– Sandrien
– Qindek vs Digga LIVE
– Jurre

Jurre. Menig technofoto werd versierd met de tronie van deze man, vanuit het publiek. Nu is het moment daar om de foto vanuit een ander perspectief in tevullen, en dat is vanachter de draaitafel. Met een groeiende vinyl collectie, zal Jurre zijn jarenlange bewondering voor Techno omzetten in het uitdragen van de nachtelijke boodschap. De opwarming van de avond voor zijn rekening. Ontluikend.

Qindek & Digga Live. Dit duo vindt haar oorsprong ongeveer 15 jaar geleden en zal nu voor het eerst live gaan. Een unicum en er kan maar één keer de eerste keer zijn. Hun samenwerking heeft al vorm gekregen in de vorm van een release op Wolfskuil Records, de jamsessie Later & Harder en een Raw Cutz looppack op de Bandcamp van Qindek. Rauw en compromisloos. Voedend.

Sandrien. Technokoningin bij uitstek. Afgelopen editie zijn we onder de indruk geraakt van haar enthousiasme, toewijding en energie. Met meerdere gigs binnen het technowalhalla Berghain op haar naam, zal zij ongetwijfeld wederom OGBT Night passend afsluiten. Dak wordt vloer, muur wordt gruis en zielen versmelten. Eenwording.

Voorverkoop
Er zijn maar 100 tickets in de voorverkoop!
– 50 keer hard copy, met de hand genummerd, kunnen gekocht worden bij DOKH20. Cash only!
– 50 keer digitaal, tickets worden niet verstuurd, je naam komt op de ticketlijst bij de ingang. De digitale ticket komt met een gratis bonus: The Raw Cutz #2 series of Qindek & Digga. Lucky you!

Datum: 8 juni 2014 - 9 juni 2014
Tijd: 15:00 - 03:00
Entree: 6 euro
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda